Sütünk, főzünk egyszerűen

liszt&morzsa

Kik vagyunk?

2015. október 20. - Tom Takacs

Ezt a blogot Ildikó és Tamás írja. Egyszerűen, könnyen és gyorsan elkészíthető ételek receptjeit osztjuk meg Veletek. De hogy hogy indult ez az egész? Lássuk...

Marketingesek vagyunk, egyikünk a másik hajdani ügyfele volt, sok-sok évvel ezelőtt dolgoztunk együtt. Mindkettőnknek van családja, éljük az életünket, egymástól 1.000 km távolságra és a mindennapokban viszonylag gyakran és jó kedvvel sütünk, főzünk. Ki-ki a maga családjának, barátainak, szeretteinek. Bár szeretjük ha finom ételek kerülnek az asztalra, nem az az életcélunk, hogy órákat töltsünk a konyhában. Ezért jellemzően a gyorsan, könnyen elkészíthető, finom, néha kicsit látványos ételeket részesítjük előnyben. És ha ritkán is, néha több idő megy el a konyhában, mint ahogy azt terveztük. :)

Aztán úgy alakult, hogy a Facebook-on egyre gyakrabban méltattuk egymás megosztott műveit, egyre gyakrabban kértük el egymástól egyik vagy másik receptet. Végül jött az ötlet, hogy miért ne gyűjtsük össze kedvenc ételeinket egy blogon, ahol mi is és barátaink, ismerőseink, sőt bárki más is bármikor megtalálja azokat?

Hát így indult... :)

Gyűjtögetjük a recepteket innen-onnan, néha kicsit átalakítjuk és jellemzően mindig elfogy, ami az asztalra kerül. :)

Ha van kedvetek, próbáljátok ki bármelyik receptünket, mi már teszteltük mindet! ;)

Üdv,

Ildi és Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://lisztesmorzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr327992001
süti beállítások módosítása